Skip links

Támogatjuk a hazai sportegyesületeket!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a salakborítású mobil teniszpályáink olyan technológiával készülnek el a nemzetközi versenyekre, melynek köszönhetően a felépítés, valamint az elbontás után nem keletkezik hulladék. A felgyülemlett több tonnányi salakot is gondosan összeszedjük és hazaszállítjuk.  A hazaszállított több tonnányi salakot – amely a verseny után is megtartja első osztályú minőségét – hazai utánpótlás nevelést végző sportegyesületeknek ajánljuk fel.

A Porsche Tennis Grand Prix WTA500 versenyéről hazahozott salakot idén egy dabasi, valamint egy kiskunfélegyházi teniszklub kapta meg. A Kiskunfélegyházi családi hangulatú kis klub az elmúlt évtizedekben számos tehetséget nevelt ki. Többszörös korosztályos országos bajnokok, külföldi teniszkarriert befutott játékosok nőttek fel itt. A klubban barátságos bajnoki fordulók, házi bajnokságok színesítik a a hétköznapi felkészüléseket és játékokat. Jelenleg három kiemelt fiatal tehetséges versenyzőjük van: Rekedt-Nagy Panni, Horváth Döme és Rekedt-Nagy Zoltán 

Rekedt-Nagy Panni 13 évesen már háromszoros magyar bajnok, valamint hatszoros országos vidék bajnok. Testvére Rekedt-Nagy Zoltán 10 éves létére U12-ben magyar bajnokság egyéni bronzérmese egyéniben, valamint párosban! 


További sikeres sporteredményeket kívánunk és bízunk a további együttműködésben!
Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU