Skip links

REBOUND ACE

ConiRAce

ConiRAce egy olyan rendszer, mely az új technológiának köszönhetően a keményborítású pályák között kompromisszumok nélkül szintén az abszolút csúcsminőséget képviseli.

MI IS AZ A ConiRAce?

Ebben a rendszerben az alább leírtak szerint kivitelezett több frakciójú zúzott kő rétegre a klasszikus aszfalt helyett egy speciális kavicsos gumiréteg kerül átlagosan 30 mm vastagságban beépítésre, evvel az egyéb rendszerekben használt aszfalt burkolatot és az ízületkímélő gumiszőnyeget egyben helyettesítve. A rendszer következő elemeként egy cement alapú közbenső réteg kerül felvitelre a teljes felületen. A sorrendben ezt követi két réteg filler coat valamint egy réteg top coat akril rétegek, a megbízó által kért színekben. Ennél a rendszernél már inkább egy „felület elasztikus” rendszerről beszélünk, melynek erőelnyelő képessége meghaladja a 30%-ot.

— Hogyan is épül fel?

ConiRAce teljes rétegrendje

Aljzat:
1. Pályatükör
2. 0/63-as frakció méretű zúzott kő
3. 0/20-as frakció méretű zúzott kő
4. 0/8-as frakció méretű zúzott kő

Pályaburkolat:
5. Zúzottköves gumiréteg (átlag 30 mm)
6. Akril rétegek, cement bázisú 1x rétegben
7. Akril rétegek, filler coat réteg, 2x rétegben
8. Akril rétegek, top coat réteg, 1x rétegben
9. Vonalazás

— Miben más?

Hagyományos keménypálya

Ellentétben a ConiRAce technológiával, hagyományos, jól bevállt keménypályáink alapját aszfaltréteg képezi. Az aszfaltréteg után három fajta borítástípusból lehet választani, amelyek eltérő rugalmassággal, valamint keménységgel rendelkeznek.

Viágszínvonalú teniszpálya egy karnyújtásnyira Öntől!

Cégünk a legkorszerűbb technológiát használja, amely kifejezetten ízületbarát, minőségben pedig teljes mértékben azonos azokkal a nagy világversenyeken megrendezett pályákkal, amelyeket az ITF naptárában megtalálunk.

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon a Rebound Sports forgalmazza és kivitelezi. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Miért jók ezek a borítások?

A borítások strapabírása és kellemes játékkarakterisztikája tökéletes választássá teszi őket az amatőr – és klubjátékosok számára egyaránt. Legyen szó akár keményborítású vagy hibridsalak teniszpályáról, a világszínvonalú kivitelezésnek köszönhetően a pályák alkalmasak kül-és beltéren történő használatra egyaránt.

— Hazánkban és külföldön egyaránt

Töretlenül növekvő népszerűség

A keménypálya egyre népszerűbb Magyarországon, mivel a kemény felület ideális a gyors, precíz játékhoz, ami különösen fontos a teniszben, mindemellett minimális karbantartást igényel. A technológiának köszönhetően ma már kifejezetten ízületkímélő, rugalmas keménypályákat készítünk A pályák növekvő népszerűségét bizonyítja, hogy az utóbbi néhány évben több, mint 50 keménypályát építettünk Magyarországon.

Miért pont a keménypálya?

Gyakorlatilag karbantartásmentes

Gyakorlatilag karbantartásmentes

Nem igényel időigényes és költséges tavaszi karbantartást, ami megspórolhatja a tulajdonosok számára az időt és a pénzt.

Gyorsan használható esős időben

Gyorsan használható esős időben

Az esős időjárás sem akadályozza a játékot, mert a keménypálya gyorsan megszárad, és a játékosok azonnal használhatják a pályát.

Egész évben használható

Egész évben használható

Az időjárás nem befolyásolja a pálya használatát, így a játékosok egész évben élvezhetik a tenisz játékot.

Nem igényel locsolást

Nem igényel locsolást

A pálya nem igényel rendszeres locsolást, ami a vízfogyasztást és a költségeket csökkenti.

Nincs szükség salakpótlásra vagy pályahúzásra

Nincs szükség salakpótlásra vagy pályahúzásra

A keménypálya nem igényel salakpótlást vagy pályahúzást, így kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos salakos pályák.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket nyugodtan!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
info@reboundsports.hu
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU