Skip links

MOBIL TENISZPÁLYA

SALAKBORÍTÁSÚ

Gyors és kényelmes játék a világ bármely csarnokában alig 12 óra elteltével!

MI IS AZ A SALAKBORÍTÁSÚ MOBIL TENISZPÁLYA?

A Rebound Sportsnál a világon egyedül elérhető az új, mobil salakborítású teniszpálya! Az új technológiának köszönhetően egy napon belül felépíthető, valamint lebontható egy teniszpálya. Csapatunk vállalja a helyszíni felmérést, a pályák szállítását, felépítését, a versenyek alatti felügyeletet, a pálya elbontását, valamint elszállítását Magyarországon belül és kívül egyaránt!

— Hogyan csináljuk mi?

A salakborítású mobil teniszpálya

A rendszer alapja egy 15 mm vastag szivacs réteg, melyre egy 24 mm vastag fából készült speciális ergonómiával rendelkező̋ sportpályaburkolat kerül kiépítésre. A fából készült sportpályaburkolatra kerül rá a gumis salakörlemény, majd ezt a felületet szórjük meg salakkal.

— Miben más?

Mobil teniszpálya

A hagyományos teniszpályával ellentétben a mobil teniszpálya könnyen szállítható és összeszerelhető, ami lehetővé teszi a teniszpályák gyors felállítását bármilyen helyszínen, például közterületeken, parkokban, iskolákban, sporteseményeken vagy bármely olyan helyen, ahol állandó teniszpálya építése nem lehetséges vagy nem kívánatos.

Versenyeken is használják ezt a típusú pályát?

Igen, az elmúlt évtizedben több, mint 17 Davis Kupát, valamint több, mint 12 Billie Jean King Kupát játszottak pályáinkon. Legyen szó kemény vagy salakborításról, hazai vagy külföldi helyszínről, a Rebound Sports csapata a legnagyobb szakértelemmel áll rendelkezésére a mobil teniszpályák felépítésében!

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon a Rebound Sports forgalmazza és kivitelezi. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Miért jó választás?

Rendezvényeken, nemzetközi sporteseményeken állandó teniszpályák építése és fenntartása magas költségekkel járhat. A mobil teniszpálya viszont jóval olcsóbb megoldás lehet, különösen olyan eseményeknél, amelyek csak átmeneti időszakra szólnak.

— Népszerű megoldás

Rugalmasság

A mobil teniszpályák biztosítják a játékosoknak a rugalmasságot és az időjárás által okozott korlátokat elkerülve lehetőséget nyújtanak az egész évben történő teniszezésre. Ezen pályatípus népszerűsége folyamatosan növekszik, és továbbra is népszerű megoldás lehet azok számára, akik kényelmes, rugalmas és gyorsan összeszerelhető teniszpályát keresnek.

Miért pont a salakborítású mobil teniszpálya?

Felépítés 12 óra alatt

Felépítés 12 óra alatt

A 826m2 es méretű centerpálya 12 óra alatt felépíthető és elbontható

Karbantartásmentes

Karbantartásmentes

A pálya a telepítést követően azonnal használatra kész. Gyakorlatilag gondozásmentes, nem igényel locsolást.

Alacsony költség

Alacsony költség

Az állandó teniszpályák építése és fenntartása magas költségekkel járhat. A mobil teniszpálya olcsóbb lehetőség.

Közösségi szerepvállalás

Közösségi szerepvállalás

A mobil teniszpálya lehetővé teszi a teniszezést közösségi területeken, így elősegíti az egészséges életmódot és a közösségi szerepvállalást.

Rugalmas logisztika

Rugalmas logisztika

A pályákat dobozokban szállítjuk a versenyhelyszíekre. Kialakításuknak köszönhetően könnyen szállíthatóak szárazföldön, vízen, valamint levegőben egyaránt.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket nyugodtan!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
info@reboundsports.hu
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU