Skip links

HIBRID

SALAKPÁLYA

Hazánkban kizárólagosan nálunk érhető el a legkorszerűbb salakos teniszpálya kivitelezése, telepítése.

MI IS AZ A HIBRID SALAKPÁLYA?

Köszönhetően a Swiss Court technológiának a pálya maximálisan megőrzi a salakpálya klasszikus, általunk kedvelt és jól bevált jellemzőit. A különbség - a hagyományos salakpályához képest - a játék során természetesen szembetűnő lesz így is, de abszolút pozitív értelemben, hiszen egy sokkal egyenletesebb, stabilabb alapú pályáról van szó, ahol nem kell a pályahibáktól tartani.

— Hogyan csináljuk mi?

A Hibrid Salakpálya rétegei

A pontos rétegrend és a szükséges vízelvezetés meghatározásához, szükséges a helyszín talajmechanikai, valamint geodéziai ismerete, illetve egy megfelelő jogosultsággal rendelkező szaktervező jóváhagyása.

  • Min. 10 cm 0/22 andezit réteg (maximum 2 cm-es szintkülönbséggel szintezve)
  • Min. 20 cm 0/32 zúzottkő réteg megfelelően tömörítve és kiékelve
  • Drénezés kialakítása
  • Tükör kialakítása után geo textília terítés (ViaCon WG40)
  • A teniszpálya körül betonszegély min. C12/15 ágyazóbetonba rakva. Amennyiben egy későbbi fedés szóba kerül, úgy javasolt egy megfelelő sávalap a teniszpálya aljzattal egyidőben történő kivitelezése is
  • Opcionálisan automata öntöző rendszer kiépítésének előkészületei (csövezés kialakítása, locsoló fejek fogadójának kiépítése)

Swiss Court Bemutatkozó

— Miben más egy hibrid salakpálya?

Hibrid VS Hagyományos?

A hibrid salakpályák tartósabbak, mint a hagyományos salakpályák. A pályákat minden esetben úgy tervezik, hogy ellenálljanak az időjárás és a folyamatos használat okozta kopásnak és károsodásnak. Ez azt jelenti, hogy a pálya hosszabb élettartamú lehet, és kevesebb karbantartást igényelhet a hagyományos változathoz képest.

Miért jó választás?

A hibrid salakpályák magasabb szintű stabilitást biztosítanak, mint a hagyományos salakpályák, mivel speciális talajstabilizációs technológiákat használnak. Ez csökkenti a csúszás veszélyét, növeli a tapadást és javítja a játékmenetet.

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon kizárólagosan a Rebound Sports forgalmaz és kivitelez. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Milyen a játékélmény?

A hibrid salakpályák kényelmesebb játékélményt biztosítanak, mivel a speciális anyagok és technológiák lehetővé teszik, hogy a pálya jobban elnyelje a lökéseket és a rezgéseket. Ez segít csökkenteni a sérülés kockázatát, és javítja a játékosok kényelmét a pályán.

— Folyamatosan növekvő népszerűség

Hol a legnépszerűbb?

A hibrid salakpálya leginkább Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban és Németországban a legnépszerűbb, amelyek hagyományosan is nagy tenisz és salakpálya kultúrával rendelkeznek. Emellett a hibrid salakpálya népszerűsége növekszik az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, valamint Ázsia, az Arab-félsziget országaiban és hazánkban, Magyarországon is.

Miért pont a hibrid salakpálya?

Nem igényel tavaszi felújítást

Nem igényel tavaszi felújítást

A hibrid salakpálya ellenállóbb az időjárási viszontagságokkal szemben, ezért nem szükséges tavaszi felújítást végezni rajta.

Gyors száradás

Gyors száradás

A hibrid salakpálya egyedülálló vízelvezetési képességének köszönhetően segít abban, hogy az esővíz gyorsan felszáradjon a pályáról, így hamarabb lehet újra használni.

Ellenáll a téli fagynak

Ellenáll a téli fagynak

A hibrid salakpálya ellenállóbb az extrém hideggel szemben, így télen is lehet rajta teniszezni vagy más sportot űzni.

Egész évben használható szabadtéren is

Egész évben használható szabadtéren is

A hibrid salakpálya lehetővé teszi a szabadban történő sportolást egész évben, mivel az időjárási viszontagságokkal szemben ellenállóbb és kevesebb karbantartást igényel.

Jobb játékélmény

Jobb játékélmény

A hibrid salakpályák stabilabbak, kevésbé porosak és kevésbé csúszósak, így jobb tapadást és kényelmesebb játékot biztosítanak a játékosok számára.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket nyugodtan!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

KRISZTIÁN FREUND
Managing Director
+36 30 568 2660
k.freund@reboundace.hu

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU