Skip links

MOBIL TENISZPÁLYA

KEMÉNYBORÍTÁSÚ

Gyors és kényelmes játék a világ bármely csarnokában alig 6 óra elteltével!

MI IS AZ A KEMÉNYBORÍTÁSÚ MOBIL TENISZPÁLYA?

A keményborítású mobil teniszpályák legnagyobb előnye a hagyományos megoldásokkal szemben, hogy a világ bármely pontján lévő csarnokban, arénában hozzávetőleg 6 óra alatt felépíthető és azonnal játszható. A helyszínen semmi féle festési munkálat nem szükséges. ITF által elfogadott minőségű kivitelezésben keményborítású mobil teniszpályáinkat.

— Hogyan csináljuk mi?

A keményborítású mobil teniszpálya

A világ top játékosai visszaigazolásai alapján a pályát a tökéletes keménypályás karakterisztikája mellett a szinte felülmúlhatatlan rugalmassága, ízületkímélősége miatt is kifejezetten kedvelik. A pálya alapja egy 15 mm vastag szivacs réteg, melyre egy 24 mm vastag fából készült speciális ergonómiával rendelkező̋ sportpályaburkolat kerül kiépítésre. A burkolat egy vízzáró membránréteggel kerül lezárásra, és erre kerül további 3 réteg akril felvitelre.

— Miben más?

Mobil teniszpálya

A hagyományos teniszpályával ellentétben a mobil teniszpálya könnyen szállítható és összeszerelhető, ami lehetővé teszi a teniszpályák gyors felállítását bármilyen helyszínen, például közterületeken, parkokban, iskolákban, sporteseményeken vagy bármely olyan helyen, ahol állandó teniszpálya építése nem lehetséges vagy nem kívánatos.

Versenyeken is használják ezt a típusú pályát?

Igen, az elmúlt évtizedben több, mint 17 Davis Kupát, valamint több, mint 12 Billie Jean King Kupát játszottak pályáinkon. Legyen szó kemény vagy salakborításról, hazai vagy külföldi helyszínről, a Rebound Sports csapata a legnagyobb szakértelemmel áll rendelkezésére a mobil teniszpályák felépítésében!

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon a Rebound Sports forgalmazza és kivitelezi. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Miért jó választás ?

Az állandó teniszpályák építése és fenntartása magas költségekkel járhat. A mobil teniszpálya viszont jóval olcsóbb megoldás lehet, különösen olyan hazai és nemzetközi rendezvényeknél, amelyek csak átmeneti időszakra szólnak.

— Népszerű megoldás

Rugalmasság

A mobil teniszpályák biztosítják a játékosoknak a rugalmasságot és az időjárás által okozott korlátokat elkerülve lehetőséget nyújtanak az egész évben történő teniszezésre. Ezen pályatípus népszerűsége folyamatosan növekszik, és továbbra is népszerű megoldás lehet azok számára, akik kényelmes, rugalmas és gyorsan összeszerelhető teniszpályát keresnek.

Miért pont a keményborítású mobil teniszpálya?

Felépítés 6 óra alatt

Felépítés 6 óra alatt

A 826m2 es méretű centerpálya 6 óra alatt felépíthető és elbontható

Karbantartásmentes

Karbantartásmentes

A pálya a telepítést követően azonnal használatra kész, karbantartásmentes.

Alacsony költség

Alacsony költség

Az állandó teniszpályák építése és fenntartása magas költségekkel járhat. A mobil teniszpálya olcsóbb lehetőség.

Közösségi szerepvállalás

Közösségi szerepvállalás

A mobil teniszpálya lehetővé teszi a teniszezést közösségi területeken, így elősegíti az egészséges életmódot és a közösségi szerepvállalást.

Rugalmas logisztika

Rugalmas logisztika

A pályákat dobozokban szállítjuk a versenyhelyszínekre. Kialakításuknak köszönhetően könnyen szállíthatóak szárazföldön, vízen, valamint levegőben egyaránt.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket bizalommal!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
info@reboundsports.hu
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU