Skip links

PICKLEBALL

Az Amerikai Egyesület Államokban kitalált játék néhány éve jelent meg Európában, hazánkban pedig most Ön lehet az elsők között, aki saját Pickleball pályával törhet be a jelenleg leggyorsabban fejlődő sportágába!

MI IS AZ A PICKLEBALL?

A Pickleball egy innovatív, elképesztő gyorsasággal fejlődő sportág világszerte, amely a tenisz, a tollaslabda, valamint az asztalitenisz ötvözetéből tevődik össze. A pálya mérete megegyezik a tollaslabda pálya méretével, a háló a teniszpálya hálójához hasonló - annál némileg alacsonyabb. A pálya méretéből adódóan kortól, nemtől függetlenül bárki hamar elsajátíthatja és élvezheti a játőkot! Sőt, aki az említett három ütős sportág valamelyikének tudásával már rendelkezik, az néhány taktikai elsajátítás után már magas szinten űzheti és élvezheti a játékot!

— Hogyan csináljuk mi?

A Pickleball pálya

Vállaljuk Pickleball pályájának teljeskörű kivitelezését! A pálya alapjának lerakásától egészen a legutolsó kiegészítő felszereléséig, sporteszközök beszerzéséig. Jelenleg kétféle képpen alakítunk ki Pickleball pályát:

  • Már meglévő keményborítású teniszpálya ideiglenes átalakításával.
  • Új - teljesen "zöldmezős" kivitelezés kül- és beltéren egyaránt!
— Miben más egy pickleball pálya?

Hogyan is néz ki?

A pickleball pálya általában sokkal kisebb, mint a teniszpálya, és általában 13,7 méter hosszú és 6,1 méter széles, míg a teniszpálya 23,77 méter hosszú és 8,23 méter széles. A pickleball pályának van egy kis hálója, amely csak 0,86 méter magas, és így a labda könnyen átjuthat rajta, de a játékosoknak csak alacsony ütéseket kell végrehajtaniuk. A teniszpálya hálója magasabb, és a játékosok magasabb ütéseket is végezhetnek.

Miért jó választás?

A pickleball játékához csak kevés felszerelésre van szükség, például ütőkre és labdákra, így a sportolás nem igényel nagy költségeket. A játék alacsony sérülési kockázattal jár, mivel a játékosok kevesebb terhelést kapnak, mint más sportágakban. A játék szórakoztató és barátságos, és lehetőséget ad a közösségi interakcióra és a baráti kapcsolatok építésére.

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon kizárólagosan a Rebound Sports forgalmaz és kivitelez. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Milyen burkolatuk van?

A pickleball pályák burkolata általában különböző anyagokból készülhet, például aszfaltból, betonból vagy műfűből. A teniszpályák burkolata általában keményborítású, és lehet aszfalt, beton, vagy speciális keményfelület.

— Folyamatosan növekvő igény az új pályák iránt

Óceánon átívelő népszerűség

A pickleball eredetileg az Egyesült Államokban alakult ki, és azóta világszerte elterjedt. A sportág különösen népszerű az Egyesült Államokban és Kanadában, ahol a legtöbb pickleball pálya található. Azonban az utóbbi években a pickleball egyre népszerűbbé válik Európában, Ausztráliában és Ázsiában is.

Miért pont a pickleball?

Könnyen tanulható

Könnyen tanulható

Az alapok elsajátítása nem igényel sok időt, így akár kezdők is élvezhetik a játékot.

Alacsony sérülési kockázat

Alacsony sérülési kockázat

A pickleball alacsony sérülési kockázattal jár, mivel a játékhoz kevesebb erő és gyorsaság szükséges, mint más sportágaknál.

Javítja az egyensúlyt és az ügyességet

Javítja az egyensúlyt és az ügyességet

A pickleball során a játékosoknak sokat kell mozogniuk és reagálniuk a labdára, ami javíthatja az egyensúlyt és az ügyességet.

Barátságos és szórakoztató

Barátságos és szórakoztató

A pickleball egy barátságos, közösségi sportág, amely lehetőséget ad az embereknek, hogy új barátokat szerezzenek és szórakozzanak együtt.

Rugalmasan játszható

Rugalmasan játszható

A kis pályaméret miatt a pickleball szinte bárhol játszható, így könnyen hozzáférhető lehetőség a sportolásra.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket nyugodtan!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
info@reboundsports.hu
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU