Skip links

REBOUND ACE

Világszínvonalú teniszpálya már az Ön klubjában vagy akár otthonában is! A legmodernebb technológiának köszönhetően ma már nem kell attól tartani, hogy a keménypálya sérülést okoz.

A REBOUND ACE VÁLASZTÉKA

5 különbözőválasztható borítást kínál

REBOUND ACE® SYNPAVE

REBOUND ACE® SYNPAVE

A Synpave rendszer egy olyan keménypálya borítás, amely kizárólag több rétegű akrilbevonatból áll. Ez a borítás nem tartalmaz elaszticitást nyújtó gumiréteget. A Synpave rendszer nagyon tartós és ellenálló a kopásnak, valamint könnyen karbantartható. A felülete sima és egységes, ami elősegíti a játék precizitását. A Synpave rendszer népszerű választás a teniszpályák építésénél, különösen a kültéri pályák esetében.

REBOUND ACE® GS 8

REBOUND ACE® GS 8

Egy olyan rendszer, mely a keményborítású pályák között az abszolút csúcsminőséget képviseli. Ebben a rendszerben az aszfaltburkolatra egy 7mm vastag gumiszőnyeg kerül leragasztásra, melyet egy szigetelő réteg követ. A szigetelés után egy folyékony üvegszál réteg kerül felvitelre, hogy a pálya konstansan tartsa rugalmasságát, az az időjárás hatására se váljon túl puhává. Az üvegszálra egy összekötő réteg után 4 réteg akril borítás kerül a teljes pálya felületén. Ennél a rendszernél egy „pont elasztikus” rendszerről beszélünk, melynek erőelnyelő képessége hozzávetőleg 25%.

REBOUND ACE® HSA 5

REBOUND ACE® HSA 5

Magyarországon a legelterjedtebb Rebound Ace rendszer. A HSA 5 rendszerben vékonyabb kivitelben (csak 4mm vastag) ugyan az a magas minőségű gumi tálalható, mint a GS8 rendszerben. A leragasztott gumiborítás tetejére egy poliuretán alapú póruszáró és szigetelőanyag kerül felvitelre, majd erre további 4 réteg akril. A HSA 5 rendszer is egy pontelasztikus rendszer, melynek az erőelnyelési hatásfoka hozzávetőleg 12-14% között mozog.

HARO REBOUND ACE®

HARO REBOUND ACE®

A HARO REBOUND ACE® rendszer tökéletes választás csarnokokban kialakítandó teniszpályákhoz. Ez a terület elasztikus rendszer alapja egy 15 mm vastag szivacs réteg, melyre egy 24 mm vastag fából készült speciális ergonómiával rendelkező̋ sportpályaburkolat kerül kiépítésre. A burkolat egy vízzáró membránréteggel kerül lezárásra, és erre kerül további 3 réteg akril felvitelre. Ennek a felület elasztikus rendszernek egyedülálló közel 60%-os erőelnyerő képessége van.

ConiRAce

ConiRAce

Ebben a rendszerben több frakciójú zúzott kő rétegre a klasszikus aszfalt helyett egy speciális kavicsos gumiréteg kerül átlagosan 30 mm vastagságban beépítésre, evvel az egyéb rendszerekben használt aszfalt burkolatot és az ízületkímélő gumiszőnyeget egyben helyettesítve. A rendszer következő elemeként egy cement alapú közbenső réteg kerül felvitelre a teljes felületen. A sorrendben ezt követi két réteg filler coat valamint egy réteg top coat akril rétegek, a megbízó által kért színekben. Ennél a rendszernél már inkább egy „felület elasztikus” rendszerről beszélünk, melynek erőelnyelő képessége meghaladja a 30%-ot.

— Miben más?

Hagyományos keménypálya

Ellentétben a ConiRAce technológiával, hagyományos, jól bevállt keménypályáink alapját aszfaltréteg képezi. Az aszfaltréteg után három fajta borítástípusból lehet választani, amelyek eltérő rugalmassággal, valamint keménységgel rendelkeznek.

Viágszínvonalú teniszpálya egy karnyújtásnyira Öntől!

Cégünk a legkorszerűbb technológiát használja, amely kifejezetten ízületbarát, minőségben pedig teljes mértékben azonos azokkal a nagy világversenyeken megrendezett pályákkal, amelyeket az ITF naptárában megtalálunk.

Miért pont a Rebound Sports?

A világszínvonalú ausztrál REBOUND ACE® és az amerikai LAYKOLD® keményborítású, valamint a svájci SWISS COURT® salakborítású teniszpályákat Magyarországon a Rebound Sports forgalmazza és kivitelezi. Mindhárom gyártó a világszínvonalat képviseli, nem véletlen, hogy a múltban és a jelenben is játszanak Grand Slam versenyeket ezeken a borításokon.

Miért jók ezek a borítások?

A borítások strapabírása és kellemes játékkarakterisztikája tökéletes választássá teszi őket az amatőr – és klubjátékosok számára egyaránt. Legyen szó akár keményborítású vagy hibridsalak teniszpályáról, a világszínvonalú kivitelezésnek köszönhetően a pályák alkalmasak kül-és beltéren történő használatra egyaránt.

— Hazánkban és külföldön egyaránt

Töretlenül növekvő népszerűség

A keménypálya egyre népszerűbb Magyarországon, mivel a kemény felület ideális a gyors, precíz játékhoz, ami különösen fontos a teniszben, mindemellett minimális karbantartást igényel. A technológiának köszönhetően ma már kifejezetten ízületkímélő, rugalmas keménypályákat készítünk A pályák növekvő népszerűségét bizonyítja, hogy az utóbbi néhány évben több, mint 50 keménypályát építettünk Magyarországon.

Miért pont a keménypálya?

Gyakorlatilag karbantartásmentes

Gyakorlatilag karbantartásmentes

Nem igényel időigényes és költséges tavaszi karbantartást, ami megspórolhatja a tulajdonosok számára az időt és a pénzt.

Gyorsan használható esős időben

Gyorsan használható esős időben

Az esős időjárás sem akadályozza a játékot, mert a keménypálya gyorsan megszárad, és a játékosok azonnal használhatják a pályát.

Egész évben használható

Egész évben használható

Az időjárás nem befolyásolja a pálya használatát, így a játékosok egész évben élvezhetik a tenisz játékot.

Nem igényel locsolást

Nem igényel locsolást

A pálya nem igényel rendszeres locsolást, ami a vízfogyasztást és a költségeket csökkenti.

Nincs szükség salakpótlásra vagy pályahúzásra

Nincs szükség salakpótlásra vagy pályahúzásra

A keménypálya nem igényel salakpótlást vagy pályahúzást, így kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos salakos pályák.

Ha bármi kérdésed van

Keress minket nyugodtan!

Minden kérdésre és ajánlatkérésre a lehető leghamarabb igyekszünk választ adni!

REBOUND SPORTS KFT.
H-1027 Budapest
Kacsa utca 5.
info@reboundsports.hu
+36 1 769 0232

    Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
    hu_HUHU