Skip links

Swiss Court® hibrid salakpályán indul a szabadtéri tenisz szezon Balatonfüreden

2022-ben Balatonfüreden egy egyedülálló sportközpont kialakítása vette kezdetét. A beruházás keretein belül négy darab új teniszpályát épített a Rebound Sports Kft. a már meglévő négy pálya mellé. Az új pályák közül három kemény borítást, illetve egy hibrid salak borítást kapott. 

A megépült keménypályák is eltérő rendszerben épültek meg. A sportcsarnokban található két pálya Rebound Ace® rendszerben épült, míg a mobil, könnyűszerkezetes csarnokban  a Laykold® rendszer került telepítésre. A két rendszer kinézetre, minőségre egy az egyben megegyezik, a játékosok csupán a pálya gyorsaságában, rugalmasságában, valamint erőelnyelő képességében tapasztalhatnak különbségeket. Érdemes mind a kettő rendszert kipróbálni ha Balatonfüred közelében járunk, hiszen ritka és különleges hazánkban az a teniszklub, ahol mindkét világszínvonalú rendszer együttesen megtalálható.

Ha még nem lenne elég a választékból –  a kültéren megépült salakpálya a Swiss Court® rendszert kapta. A hibrid salakpálya különlegessége és előnye, hogy nem kíván tavaszi felújítást, ebből fakadóan ősszel sem kell elbúcsúznunk a szabadtéri salakpályás játéktól. A hibrid salakpálya egy kiadós eső után sokkal gyorsabban felszárad, mint a hagyományos salakpálya. Továbbá ellenáll a téli fagynak. Egy enyhébb, napsütéses téli hónapban is nyugodtan ütőt lehet ragadni és játszani lehet a Swiss Court® rendszeren.

Amennyiben részletesebb tájékoztatást kér a Rebound Sports kft. által kizárólagosan forgalmazott teniszpálya rendszerekről, kérjük látogassa meg honlapunkon található bemutatókat! LINK

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU