Skip links

Manchester, Split - Davis Cup Finals Group Stage a mobil teniszpályáinkon!

2023. szeptember 12-17. között rendezték meg a Davis Cup Finals Group Stage fordulóit. Négy város – Bologna, Manchester, Split, Valencia – szerezte meg idén a versenyek lebonyolításának a lehetőségét. Mind a négy városban négy-négy ország legjobb játékosai mérhették össze erejüket. A helyszínek közül Manchesterben, valamint Splitben a Rebound Sports biztosíthatta a keményborítású teniszpályákat.

Mind a két városba 3-3 teniszpályával készültünk. Egy-egy centerpályát készítettünk a mérkőzésekre, valamint 2-2 a center pályával azonos színű,valamint borítású edzőpályákkal. A horvátországi splitben a házigazda Horvátország, Hollandia, Finnország, valamint az Amerikai Egyesült Államok találkozott egymással. Itt Hollandia és Finnország jutott a döntőbe. Manchesterben Anglia, Franciaország, Svájc és Ausztrália találkozott egymással. Ebből a négyesből Anglia és Ausztrália jutott tovább a döntőbe. A Davis Cup döntőt 2023. november 21-26. között rendezik meg Malagában.

Manchesterben, az AO Arénában szeptember 17-én az Anglia-Franciaország rangadón nézőszám rekord született, közel 13.300 fő követte figyelemmel a mérkőzéseket az arénában. Ekkora nézőszám korábban az Egyesült Királyságban Davis Kupán nem volt még.  A hangulat varázslatos volt. Ezúton is gratulálunk a döntőbe jutott csapatoknak!

Mindezek mellett szeptember 15-16 között Schwechatban is jártunk. Itt a Davis Cup Világcsoport I. fordulóját rendezték meg ugyancsak a mobil teniszpályánkon. 
 

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU