Skip links

Újabb ATP torna – újabb Rebound Sports közreműködés

2023. június 10-18. között rendezték meg Stuttgartban az ATP250 BOSS Opent.  A németországi füves borítású tornához több szálon is kapcsolódik magyar vonatkozás, hiszen Fucsovics Márton a selejtezőből indulva egészen az elődöntőig menetelt, ahol szoros mérkőzésen maradt alul a torna későbbi bajnokával, Frances Tiafoeval szemben. 

Idén egy különleges megrendelésnek eleget téve a verseny szurkolói zónájában állítottunk fel a közönség számára – elsősorban gyermekeknek – egy kemény borítású mini teniszpályát.  Az új mini teniszpálya rendszerünk egyre népszerűbb, hiszen különböző méretben, valamint különböző borítással kérhető. Emellett könnyen szállítható és néhány óra alatt összeszerelhető. Legutóbb ugyan csak Stuttgartban, a Porsche Tennis Grand Prix WTA 500-as verseny szurkolói zónájában építettünk fel egy hasonló mini salakpályát.

A mini teniszpálya rendszer megvásárlására, valamint bérbeadására egyaránt lehetőség van. Megrendelhető különböző színben, méretben, helyszínre történő kiszállítással, valamint helyszíni összeszereléssel. Árajánlatért keressen bizalommal az info@reboundsports.hu címen.

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU