Skip links

Porsche Tennis Grand Prix a mobil salakborítású pályáinkon

Idén 46. alkalommal rendezik meg Németországban európa legrégebbi fedett pályás női tornáját, a Porsche Tennis Grand Prixet. A rangos verseny 1978 óta erősíti a WTA versenynaptárát és egy évtől eltekintve ( 2020-as a COVID-19 pandémia időszak) minden évben ellátogatnak a női mezőny legjobbjai Stuttgartba.

2008-ig a versenyt ősszel rendezték meg, de a WTA naptár módosítása miatt 2009-től már a tavaszi, salakpályás szezonban kapott helyet a kupa. Idén április 15 és 23 között kerül megrendezésre a torna a Porsche Arénában, a Rebound Sports salakborítású mobil teniszpályáin.

Csapatunk három teniszpályával készül a rendezvényre, egy center és két normál méretű pályával. Számunkra különös megtiszteltetés, hogy részt vehetünk egy a WTA versenysorozat egyik legnagyobb hagyományú és egyben első fedett pályás salaktornájának megrendezésében. A pályák biztosításán túl a Rebound Sports Kft. a verseny prémium partnere is,  így áprilisban  találkozhattok velünk a Porsche Arénában, ahol érdekes bemutatókkal, valamint izgalmas játékokkal várunk bennetek! 

Bővebb és naprakész információkért kövessetek minket Instagram, valamint Facebook oldalunkon!

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU