Skip links

Egyre nagyobb sikerrel hódít a salakborítású mobil teniszpályánk

Az őszi Billie Jean king Cup Play-offs rangadóin Ausztria, valamint Szerbia is az egyedülálló salakborítású mobil teniszpályáinkat választották . A szerb szövetség a meggyőző őszi lebonyolítást követően nem habozott és a Davis Cup kvalifikációjára is ugyan ezt a borítást kérték a kraljevoi Sports Center Ibarba.

A játékosok pályára lépése előtt nekünk csupán 12-14 órával hamarabb kell érkeznünk az adott helyszínre ahhoz, hogy egy teniszpályát teljeskörűen elkészítsünk és felkészítsünk az ITF által szabott szigorú feltételeknek. Ellentétben egy hagyományos technológiával készülő salapályához képest – ahol az építési munkálatok akár két hetet is igénybe vehetnek – itt nincs szükség a hosszas előkészületekre, valamint a karbantartás is gördülékenyebb az egyedülálló anyaga miatt.

Salapályánk a Davis Cup, valamint Billie Jean King Cup fordulókon mutatkozott be először, de az igazi áttörés a tavalyi  Porsche Tennis Grand Prix stuttgarti WTA versenyen jött el. A gyors felépítés, a verseny alatt fenntartható kiegyensúlyozott, stabil minőség, valamint a gyors lebontás annyira megnyerte a szervezőket, hogy idén is emellett a rendszer mellett döntöttek. Sőt, idén áprilisban Franciaországban is jelen leszünk pályáinkkal. Idén első alkalommal a roueni WTA250-es torna is a mi rendszerünket választotta.

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU