Skip links

Egyetemi Európai Játékok 8 db Rebound Ace ConiRAce teniszpályán

2024. július 12-24 között rendezik meg Miskolcon és Debrecenben az Egyetemi Európai Játékokat (EUSA). A sporteseményre 40 ország 400 egyeteméről közel 3800 sportolót várnak. A 17 sportág közül az egyik a tenisz lesz, amelyet az újonnan átadott 8db Rebound Ace ConiRAce borítású teniszpályán játszanak majd.

A Miskolci Egyetemen összesen 8 db Rebound Ace ConiRAce borítású teniszpályát készítettünk el az eseményre. Ezek a pályák fixek, a verseny után is az egyetem sport felületeit gyarapítják. 4 darabot szabadtérre és 4 darabot teniszcsarnokba építettünk biztosítva ezzel a játék lehetőséget egész évben az időjárástól függetlenül.

Ebbe több frakciójú zúzott kő rétegre a klasszikus aszfalt helyett egy speciális kavicsos gumiréteg kerül átlagosan 30 mm vastagságban beépítésre, evvel az egyéb rendszerekben használt aszfalt burkolatot és az ízületkímélő gumiszőnyeget egyben helyettesítve. Ennél a rendszernél már inkább egy „felület elasztikus” rendszerről beszélünk, melynek erő elnyelő képessége meghaladja a 30%-ot.

Keménypályáinkat eltérő rugalmassággal és erőelnyelő képességgel, valamint széles színválasztékkal kínáljuk. Vállaljuk a teniszpályák teljeskörű kivitelezését, felszerelést. Bővebb információért látogasson el a honlapunkra! 

 

Forrás: www.eszakhirnok.com

 

 

 

 

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU