Skip links

Billie Jean King Cup döntők és rájátszások novemberben

Novemberben ismét Billie Jean King Cup döntőt, valamint rájátszásokat rendeztek szerte a világban. A döntő rendezési jogát a 2023-as évben a spanyolországi Sevilla nyerte el, amelyre mi építettük meg a teniszpályákat. Hasonlóan a korábbi években más helyszínekhez, Sevillában is 5 pálya épült a döntőre. 

Sevillában különösen nagy kihívást teljesítettünk, ugyanis egy nyitott labdarúgó stadionban, az Estadio de La Cartujaban kellett felépítenünk a teniszpályákat. A rendezők hatalmas rendezvénysátrakat húztak fel a labdarúgópálya területére. Ezekbe építettük fel a teniszpályákat. Összesen három darab edzőpályát, és kettő meccspályát készítettünk el.

Párhuzamosan a sevillai döntővel rendezték meg a Billie Jean King Cup rájátszásait. A Rebound Sports összesen három rangadóra készített mobil teniszpályát. Sevillából a csapatunk egy része a szerbiai Kraljevoba utazott tovább. Itt a speciális és egyedülálló salakborítású mobil teniszpályánkat raktuk össze alig 12 óra alatt. A csapat másik része pedig az osztrák kisvárosba, Schwechatba utazott egyenesen, ahol ugyan csak a salakborítású teniszpályát építették fel párhuzamosan a kraljevoi csapattal. Itt még nem ért véget az utazásunk, hiszen Nagy-Britannia is mellettünk tette le bizalmát és egy keményborítású teniszpályát készíthettünk el a Nagy-Britannia – Svédország Rangadóra.

Ezúton is köszönjük az Nemzetközi Tenisz Szövetségnek, valamint a rendező országoknak a bizalmat és a közös munkát!

 

 

 

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb webes élményt nyújtsuk.
hu_HUHU