professzionális
teniszpályák
bárhol bármikor!

REBOUND SPORTS KFT.

+36 1 769 0232
H-1027 Budapest, Kacsa utca 5.
info@reboundace.hu

Beltéri pályák

A beltéri pályák esetében két féle, fő típusában különböző rendszert forgalmazunk. Az első megoldás, a pont elasztikus HSA, illetve GS rendszer. Ezek esetében a csarnok aljzatára egy 4-7mm vastag gumiréteg kerül leragasztásra, melyre az 5 rétegű akrilbevonat kerül felvitelre. A másik rendszer, egy terület elaszticitást biztosító szivacs és fa alapú pályarendszer, mely nagyon pozitív tulajdonságainak köszönhetően, rendkívül közkedvelt a beltéri teniszpályák esetében.

BELTÉRI HSA / GS RENDSZER

A pontelasztikus HSA és GS rendszerek a termékeink közül a leggyakrabban használt pályaburkolatok. Ezeknél a verzióknál az alapra egy 4, illetve 7mm vastag gumiréteg kerül elhelyezésre, melyre egy poliuretán anyaggal történő lezárást követően 5 réteg akrilbevonat kerül felvitelre. A GS rendszer tartalmaz plusz egy üvegszál réteget az optimális rugalmasság érdekében.

Főbb jellemzők:

- Az alkalmazott gumiréteg, mely kifejezetten ízület kímélő, eredeti rugalmasságát hosszan megőrzi, továbbá igény szerint újra festhető.
- A kiváló minőség mellé, alacsony fenntartási költség, könnyű tisztíthatóság és hosszú élettartam párosul.
- Cégünk az anyagokra illetve a kivitelezésre 5 év teljes kőrű garanciát vállal.
- 12 darabból álló, tükröződés mentes, UV rezisztens, gombásodás gátlóval ellátott színválaszték.
- Hazailag és nemzetközileg elfogadott és versenyekre használt rendszerek. (Sydney Olimpia 2000, Ausztrál Open 20 éven keresztül)

Tulajdonságok:

-Burkolat sebessége: ITF által minősített Közepes/Közepesen gyors (ITF Cat. 3, ill. 4)
-Erőelnyerési képesség: ITF Teszt CS04/01: HSA 5mm>12%, GS 8mm>24%
-Teljes rendszervastagság: 5mm (HSA) és 8mm (GS)
-Környezeti hatások: Újrafelhasznált anyagok használata. Oldószermentes, vízbázisú rendszer.

HSA RÉTEGEK

GS RÉTEGEK

BELTÉRI HARO REBOUND ACE RENDSZER

A legoptimálisabb és egyben legelterjedtebb megoldás csarnokok esetében a HARO – REBOUND ACE típusú termékünk. A rendszer egy kiváló keménypályán történő játékkarakterisztikával rendelkezik, mind amellett, hogy az összes létező rendszer közül, ez büszkélkedhet magasan a legnagyobb erőelnyelő képességgel. Az elaszticitása meghaladja az 50%-ot, mely joggal viseli a leg ízületkímélőbb címet. A nagyon pozitív paraméterek rejtélye a pályarendszer szerkezetében rejlik. A csarnok aljzatán elsőként egy szivacsréteg kerül elhelyezésre, melyre a rendszer szíve egy speciálisan erre a célra kifejlesztett két féle nemes fából megépített faszerkezet kerül felépítésre. Ezt követően egy vízzáró membránréteg következik, melyet 3 réteg akril bevonat követ. A rendszer nagyon közkedvelt, mind az amatőr mind a profi teniszezők között és szerencsére a világ egyre több teniszcsarnokában megtalálható.

Az adatok magukért beszélnek:

- Átlagértékek: a DIN V 18032-2 szerint

- Erőelnyelési képesség: KA 55 59%

- Rugalmasság, függőleges irányú alakváltozás: StVv 2,6mm

- Alakváltoztatás: W500 I-IV 11%

- Viselkedés, egymást követő terhelés alatt, terhelés tengelyenként sérülés nélkül: 1500N

- Labdareflexió/ Labda visszapattanási tényező: BR 97%